Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Sund&stærk

Lærkes Historie

Sund & Stærk åbnede første gang dørene i november 2015. Lærke Maria Melau Thorbjørner, som er stifter og indehaver af Sund & Stærk er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske, life-og businesscoach samt mindfulness instruktør.

Sund&Stærk

Efter mange års arbejde inden for disse områder og flere år, som hjemmegående og mor til 6 egne dejlige børn, fik jeg en kæmpe lyst til at skabe noget nyt og meningsfuldt. Et sted, hvor jeg kunne kombinere min store glæde ved at rådgive og vejlede andre mennesker i et hjertevarmt og meget engageret atmosfære. Der skulle være fokus på høj faglighed og ægte interesse for den enkelte og derudover på sundhed, og den enkeltes defintion af det….
Sund & Stærk er noget af det bedste jeg har gjort, for jeg elsker min butik, mine ansatte og kunderne. Jeg går glad på arbejde hver evig eneste dag. Det er sjovt og jeg nyder at møde kunderne “der hvor de er” og engagerer mig i deres spørgsmål.
Min baggrund med det plejende og behandlende aspekt, som sygeplejerske og mit forebyggende aspekt, som sundhedsplejerske er noget, som jeg dagligt bruger i butikken, så for mig er Sund & Stærk meget mere end en butik… På en måde kan man godt sige, at jeg har “ført” det bedste fra sygeplejen og det bedste fra sundhedsplejen ind i butikken og jeg vægter høj faglighed og super vejledning meget højt. Derfor er mine 4 fantastiske ansatte også nøje udvalgt ud fra deres baggrund indenfor branchen, men selvfølgelig i stor kombination med deres dejlige personligheder.
Kombinationen af disse områder skaber høj faglig kompetence på det enkelte område. Derfor har man som kunde altid kan føle sig præcis lige særlig og unik, som hvert enkelt menneske er og samtidig føle sig velinformeret og korrekt rådgivet.
 

Vores fysiske butik, er en lille oase af hygge og nærvær. Vi oplever, at kunderne føler sig trygge og nyder at komme hos os. Dette koncept ønsker vi at føre videre i www.Sundogstaerk.dk og vi glæder os meget til at dele den med dig.

Konceptet bygger på varme, ærlighed og høj faglighed, og kunderne har fra butikkens tilblivelse hele tiden haft indflydelse på vores varesortiment. Den strategi ønsker vi tillige at fortsætte, også som internetbutik. Derfor er du altid velkommen til at skrive til os med konstruktiv kritik, ris, ros og gode ideer.

Kunderne som besøger Sund & Stærk er meget forskellige, da butikken rammer så godt, som alle børn, unge, mænd, kvinder og ældre.

For blot at sætte fokus på nogle af vores produktgrupper, kan jeg nævne en nøje udvalgt gruppe af naturlig eller økologisk hudpleje, hårpleje og make-up, som løbende vokser og trækker flere mærker til. Endvidere har vi et stort udvalg af kosttilskud til børn og voksne, samt produkter til gravide, unge, børn, og babyer.

Butikken har tillige diverse parfumer, naturplaider, uldsokker og økologiske lammeskind og et stort udvalg af proteinbarer, skægpleje, snacks, forskelligt lækkert for diabetikere og meget, meget, meget mere.

Endvidere har vi ligeledes træningstilskud, som BODYLAB og matcher altid deres egne normale netpriser.

Sundogstærks produkter egner sig tilmed rigtig godt til fødselsdags-og værtindegaver, adventsgaver og julegaver, for der er noget til alle aldre og i alle prisklasser. 

Vi synes det er vigtigt, at alle har råd til at handle naturlige produkter, så derfor, har vi ligeledes fokus på at have gode produkter i alle prisklasser.

Folk i dag er generelt blevet meget mere bevidste om hvilke produkter de anvender og vi ønsker i Sund og Stærk at være medvirkende til, at gøre “junglen”lettere at finde rundt i.

Vi glæder os rigtig meget til at møde Jer på shoppen www.sundogstaerk.dk

Kærlig hilsen

Lærke 

Sund & Stærk
Dytmærsken 10
8900 Randers C