Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

24 bottles 500 ml. Prosecco Gold

24 bottles 500 ml. Prosecco Gold

DKK240.00

Kategori:

Skån miljøet med denne Clima Bottle termoflaske

Clima Bottle er den nyeste model fra 24Bottles og kommer i 24Bottles velkendte stilrene design. Derudover er den også miljøvenlig og for hver solgte Clima Bottle bliver der plantet et træ. Derfor er den 100 % CO2 neutral.

Udover at være flot og miljøvenlig, er den også super praktisk. Termoflasken kan indeholde kuldioxidholdige drikke og holde det koldt i 24 timer eller varmt i 12 timer. Clima Bottle er derfor rigtig god til at tage med på farten. Samtidig er den super handy og let at have med i din taske, da den kun vejer 260 Gram til trods for at den er lavet i rustfrit stål.

Detaljer:- 100% CO2 neutral.- 24bottles planter et træ for hver solgt flaske.- Sparer miljøet for 160 gram CO2, hver gang du fylder en flaske.- 24bottles støtter den digitale platform, WeCity, der fremmer miljøvenlighed og belønner de, som tænker på miljøet ved at spare CO2.- Satin overflade- 100% BPA fri, phthalate fri og toksin fri- Holder ikke på smagsrester- “One Twist To Open”-låg med vandtæt gummimembran- Bred åbning for nem påfyldning af isterninger og nem rengøring- Er godkendt til fly-boarding
Vi anbefaler, at du vasker flasken i hånden!