Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Bodylab Carbo Fuel (1 kg) – Pineapple Passion

Bodylab Carbo Fuel (1 kg) – Pineapple Passion

DKK129.00

Kategorier: ,

FUEL FOR YOUR WORKOUTS
Carbo Fuel er til dig, der har brug for energi til at yde dit bedste hver gang.

“Bodylab
“Bodylab

Vi har udviklet en koncentreret formulering af hurtigt og langsomt optagelige kulhydrater, som fylder energidepoterne op og frigiver en jævn strøm af energi, så du ikke går kold midt i din træning. Carbo Fuel er det perfekte brændstof til dig, der dyrker CrossFit, cykling, løb, fodbold eller anden højintens sport, hvor du har brug for et ekstra gear og gerne vil forbedre din udholdenhed.

Vi har tilsat naturlige elektrolytter fra friske kokosnødder, som bidrager til at opretholde væskebalancen, så din performance ikke daler under en workout. Som noget helt unikt indeholder Carbo Fuel type II joint collagen, som bidrager til elasticiteten i brusk og dermed spiller en vigtig rolle for at holde dine led sunde og velfungerende.

Med friske, sommeragtige smage som Pineapple Passion og den klassiske Ice Tea Peach tør vi godt love, at du ikke finder en mere cool og forfriskende sportsdrik.

CocoMineral® – kokosvand med superkræfter?
Nok ikke helt… og så alligevel. Lidt.

“Bodylab
“Bodylab

CocoMineral® er et ekstrakt fra frisk kokosvand, som indeholder de vigtige elektrolytter sodium og potassium. Når du dyrker intens sport og sveder elektrolytter ud, går det ud over din muskelperformance, hvilket ofte giver kramper. CocoMineral® har et lavt indhold af fedt, men et højt sukkerindhold, hvilket gør det til en god energikilde.