Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Bodylab Collagen Booster (150 g) – Green Apple

Bodylab Collagen Booster (150 g) – Green Apple

DKK229.00

Kategori:

This is a thing of beauty!
Har du nogensinde tænkt over, hvorfor man siger, at skønhed kommer indefra? Vi har ikke svaret, men til gengæld har vi udviklet et unikt produkt, som booster kroppens kollagenlagre og bidrager til en blød, elastisk hud, stærkt hår og negle samt sunde, velfungerende led.

Du var måske ikke klar over det, men kollagen er faktisk et protein, som forekommer helt naturligt i kroppen og har en lang række kropslige funktioner. Kroppens evne til at producere kollagen falder dog ret tidligt i livet – bare rolig, du ser stadig skøn ud – så derfor har vi fremstillet et alt-i-et-produkt med to kollagentyper og et udvalg af naturlige mineraler, vitaminer og planteekstrakter, som hjælper dig med at vedligeholde din indre og ydre skønhed.

Du blander bare kollagenpulveret med vand og drikker det som et glas juice eller saft. Collagen Boosteren kommer i to frugtige smagsvarianter – den søde Ice Tea Peach og den friske, let syrlige Green Apple.

“Bodylab
“Bodylab

The beauty of science
Med vores Collagen Booster får du en unik kombination af type I og type III kollagen, som er naturligt forekommende protein i alt fra sener og bindevæv til hud, hår og negle. Vi har tilsat C-vitamin og biotin samt mineralerne zink og selen for at skabe et kosttilskud, som bidrager til en blød, elastisk hud, sundt hår og stærke negle.

Som en ekstra bonus har vi tilsat ekstrakt fra Boswellia Serrata-planten, som bidrager til at holde dine led sunde og velfungerende under dine workouts.

“Bodylab
“Bodylab

Så når vi har valgt at kalde den ’Multipurpose Collagen Booster’, er det faktisk ikke helt uden grund.

Blandingsforhold: 5 g (1 scoop) Collagen Booster til 250 ml vand. En bøtte indeholder 30 serveringer.

Vores Collagen Booster er fremstillet af oksekollagen.