Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Bodylab Zero Topping (290 ml)

Bodylab Zero Topping (290 ml)

DKK39.00

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Ryd

Don’t be a hero, be a zero

Vi har samlet et sukkersødt dream team af velsmagende sirupper – helt uden tilsat sukker. Nu kan du med god samvittighed komme lidt ekstra sødt på dine snacks og mellemmåltider – og så slipper du også for at forvandle dig til et hyperaktivt energimonster, når aftenens uundgåelige snack attack melder sig.

0 % tilsat sukker – 100 % smag

Alle vores toppings er fremstillet uden sukker – ja, 0 gram tilsat sukker, helt uden at gå på kompromis med smagen. Brug Bodylab Zero Topping på din skyr, til din frugt, på dine proteinpandekager, eller hvad du lige har lyst til. Vores chokoladetopping får den gode smag fra ægte fedtfattigt kakaopulver, og vores jordbærtopping indeholder hele 20 % jordbær. Vi garanterer dig en helt unik smagsoplevelse!

Chocolate

Chocolate er til dig, der virkelig elsker chokolade – og til dig, der slet ikke kan få nok! Med god samvittighed kan du nyde den helt autentiske og fyldige chokoladesmag, endda med ganske få kalorier. Chokoladevarianten kan bruges på alt fra pandekager til proteinmilkshakes – ja, den kan faktisk også bruges i kaffen.

Zero Topping Chocolate
Zero Topping Strawberry

Strawberry

Strawberry er udviklet til dig, der har en forkærlighed for det syrlige, det søde og det friske. Vi har taget 20 % rigtige jordbær og lavet det mest unikke produkt på markedet til dato. Brug produktet på brød, i din skyr eller på dine pandekager – sågar i dine smoothies eller dine shakes.

Salted Caramel

Salted Caramel er til dig, der ønsker den helt unikke og meget populære “amerikanske” oplevelse. Salted Caramel kombinerer sødmen med det cremede og det let salte – det er vores mest solgte karamelvariant hidtil.

Zero Topping Salted Caramel
Zero Topping Raspberry

Raspberry

Raspberry topping er fremstillet af friske sødmefulde hindbær. Ingen kunstige aromaer og unødvendige ingredienser her. Raspberry er helt uden tilsat sukker og giver dig den ægte og autentiske smag, som du kender den fra hindbærmarmelade. Perfekt til friske proteinpandekager eller som topping på skyr eller frugt og proteinshakes.

  • Perfekt som topping på skyr, frugt, grød og proteinpandekager

 

  • 0 gram sukker

 

  • Kun ca. 5 kalorier pr. teskefuld (i alt 150 kalorier pr. 100 ml)

 

  • Ideel til hjemmelavede milkshakes

 

  • Kun 1,1 gram fedt pr. 100 ml

 

  • I praktisk squeeze-bottle

Bodylab Toppings og diabetes

Erfaring har vist, at Bodylab Toppings optages i kroppen forskelligt fra person til person. For de fleste vil hovedparten af siruppen virke som en kostfiber i kroppen, men for enkelte ser det ud til, at en del af fibrene giver en blodsukkerstigning. Dette har ingen nævneværdig betydning for raske mennesker, men for en diabetiker har blodsukkerpåvirkning en stor betydning. Produktet er derfor ikke egnet til diabetikere.