Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Miild Mascara

DKK180.00

Kategori:

01 BLACK LENGTH INORDINATE

Vores mascara er lavet på de reneste, mest nænsomme og plejende råvarer. Den er til dig, der elsker en mascara, der giver dig en masse længde og samtidig også til dig, der bedst kan lide gummibørsten.

Denne børste går ind og adskiller dine vipper og efterlader dig med et smukt naturligt look. Hvis du ønsker det mere naturlige look, påfør da et lag i lige bevægelse fra rod til spids. Ønsker du mere effekt og volumen påfør da produktet i zig-zag bevægelser.

Indeholder 8 ml. Pga. dens rene ingrediensliste, er det ikke muligt for os at lave den vandfast.

01 BLACK VOLUME BULBOUS

Vores mascara er lavet på de reneste, mest nænsomme og plejende råvarer. Den er til dig, der elsker ”falsk øjenvippe effekt” og masser af volumen. Denne børste er lavet af nylon og den er stor, men samtidig nem at håndtere. Start med at påføre mascaren helt inde, ved vipperoden, på denne måde skaber, du en god bundvolumen. Træk så børsten ud i zig-zag bevægelser for at opnå den bedste volumen effekt. Gentag dette et par gange, hvis du ønsker et mere dramatisk look.

Denne mascara går ind og adskiller dine vipper, løfter og definerer fra rod til spids. Den er perfekt til dig, der ønsker volumen frem for længde.

Indeholder 8 ml. Pga. dens rene ingrediensliste, er det ikke muligt for os at lave den vandfast,