Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Nani Rosenrod

DKK228.00

Kategori:

Rosenrod, også kaldet Rhodiola rosea, er en traditionel lægeurt, der vokser vildt i Europa. Når urten er frisk og står i naturen, har den netop en behagelig duft af roser, hvorfor den har fået sit fine navn. Rosenroden tilhører den særlige gruppe af urter, kaldet adaptogener, som er kendt for at kunne stimulere og hæmme de samme kropslige funktioner, alt efter hvad kroppen har brug for. Rodens regulerende egenskaber er bl.a. kendt for at beskytte kroppen under hverdagens fysiske stresspåvirkninger og for at bidrage til en optimal mental aktivitet.

NANI Rosenrod består af tørret og standardiseret rosenrod, hvor dens gavnlige indholdstoffer er nænsomt udtrukket og opkoncentreret til et ekstrakt – lidt på samme måde som en stærk kop te. Metoden sikrer dig det samme høje indhold af virksomme stoffer i hver eneste kapsel. Vores kapsler indeholder 400 mg ekstrakt, svarende til 1440 mg tørret rod. Vores ekstrakt er altså er opkoncentreret over 11 gange.

NANI Rosenrod beskytter under fysisk stress og bidrager til optimal mental aktivitet. Den bidrager med udholdenhed og ydeevne under sportsudøvelse, ligesom den støtter potensen. Derudover bidrager rosenroden til en normal blodcirkulation og herigennem til hjernens yde- og reaktionsevne.