Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Puori 3PAK m. 30 multi-packs

Puori 3PAK m. 30 multi-packs

DKK419.00

Kategori:

Puori3 indeholder Puoris tre højkvalitetsprodukter O3, M3 og D3. Sammen er de den moderne redefinering af den traditionelle multivitaminpille.

Med Puori3 har det aldrig været lettere at huske sine kosttilskud. Puori3 indeholder nogle af de mest essentielle mikro- og makronutrienter i videnskabeligt formulerede doser, samlet i 30 multi packs med hver 7 kapsler (3xO3+1xD3+3xM3). En optimal sammensætning og kvalitet som aldrig før er set i en multivitaminpille.

EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion ved daglig indtagelse på 150 mg EPA og DHA. DHA bidrager til en normal hjernefunktion og syn ved daglig indtag på 250 mg DHA.

D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder samt normal muskel- og immunfunktion.

Magnesium bidrager ti normal elektrolytbalance, energistofskifte og muskelfunktion samt mindsker træthed og udmattelse.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Voksne og børn over 11 år:
1 multi-pack med 7 kapsler.