Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

PUORI Multi vitamin&Mineraler

PUORI Multi vitamin&Mineraler

DKK249.00

Kategori:

Hvorfor lavede vi Puori V?

Produktet er udviklet som supplement til en almindelig kost samt en plantebaseret kost, til dem som ikke ønsker at skulle gå på kompromis med kvaliteten, dosis eller former af forskellige vitaminer og mineraler.

Hvorfor skal du tage Puori V?

V fra Puori er et vitamin og mineral kompleks med specifikt udvalgte ingredienser og former af 13 essentielle vitaminer og 9 mineraler. Former og doser af hver enkelt vitamin og mineral, er nøje udvalgt med udgangspunkt i den nyeste teknologi og forskning på området.

Ingredienshistorie

Puori V er formuleret baseret på videnskabelige undersøgelser med fokus på at tilføje tilstrækkelige doser af de specifikke mineraler og vitaminer, som veganere og personer som spiser primært plantebaseret potentielt, mangler i deres diæt, samtidig med at de leverer en bred vifte af de gængse essentielle næringsstoffer. Alle vitaminer og mineraler er omhyggeligt udvalgt i stærkt absorberbare former for det bedste resultat og i former, der er egnede til veganere. Den plantebaserede kilde til vitamin D3 udvindes omhyggeligt fra svampelav og giver naturligt vitamin D i dets mest bioaktive form, cholecalciferol (vitamin D3). K2-vitamin kommer i  en meget biologisk aktiv form for vitamin K2. Mineralerne i Puori V er meget absorberbare organiske former. Dosis af jern justeres for det faktum, at de fleste typer plantebaserede jern er svære at absorbere. Puori V indeholder ligeledes gode doser af vitamin B12, zink og jod for at sikre, at plantebaserede diæter får en forbedret dosering.

Dette produkt er testet af Clean Label Project og har klaret alle test, men vi venter på at deres testlaboratorium offentliggør resultaterne på deres hjemmeside.