Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Rudolph Care Acai Body Balm Limited Edition 850ml

Rudolph Care Acai Body Balm Limited Edition 850ml

DKK995.00 DKK746.25

Kategori: Tag:

Acai Body Balm Limited Edition er en ekstra stor version af vores rige, eksklusive kropsklassiker. Med økologiske olier, sheasmør og bivoks beskytter og genopbygger Acai Body Balm huden året rundt – og særligt når huden trænger til ekstra næring, fugt og glød. Brug den dagligt, eller når du har god tid til selvforkælelse – over hele kroppen eller der, hvor huden har brug for ekstra pleje, som albuer, hæle, neglebånd eller den gravide mave.

Effekt

Acai Body Balm er 850 ml blødhed og næring. Produktet indeholder ikke vand, hvilket efterlader masser af plads til høje niveauer af rige, nærende ingredienser. Økologiske olier, sheasmør og bivoks sørger for, at huden holder sig i topform med smidiggørende, beskyttende og særligt fugtbevarende egenskaber. Balmen får dig ned i gear og kræver sin tid og tålmodighed at fordele på kroppen i dybe, masserende bevægelser. Huden efterlades mættet, velplejet og strålende.

Duft

Duften af Acai Body Balm karakteriseres af de ingredienser, den er fremstillet af, med et diskret strejf af Rudolph Cares naturlige signaturduft.

Konsistens

Bivoks giver balmen en fyldig, rig og blød konsistens med en smør-agtig tekstur, som smelter ind i huden i mødet med din kropstemperatur.

Certificeringer

Acai Body Balm bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus.