Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Rudolph Care Bon Voyage

Rudolph Care Bon Voyage

DKK645.00 DKK483.75

Kategorier: , Tag:

 

Bon Voyage – Essentials for flip flop living er en eksklusiv gaveæske, som indeholder de essentielle produkter til sund, lækker og solbeskyttet hud. Omfavn sommerfølelsen, livet i klipklapper, de lyse nætter og bare, bløde ben med disse fire produkter.

Gaveæsken har en værdi af 760 kr.

Bon Voyage finder du:

Acai Body Scrub (50 ml)
Forbered din hud til solrige dage- og afhjælp hudens triste vinter med den ravfarvede bodyscrub, der nænsomt eksfolierer din hud og efterlader den med nyt liv.

Sun Body Lotion SPF 30 (150 ml)
Tank huden op med fugt med den prisvindende Sun Body Lotion SPF 30 (150 ml), der samtidigt beskytter din hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Sun Face Cream SPF 30 (50 ml)
Beskyt dit ansigt med den prisvindende Sun Face Cream SPF 30 (50 ml); din bedste ven i forårs- og sommermånederne! Ansigtssolcremen kan erstatte din normale dagcreme, da den både fugter, plejer og leverer effektiv solbeskyttelse – og så efterlader den huden med smuk glød uden at fedte.

Signature Notes Huile de Parfum – Purse Edition (8 ml)
Nyd duften af Rudolph Care; vores elegante olieparfume, som er lige til at tage med på farten. Duften er en perfekt balance mellem sprudlende, friske grønne noter og varme, sensuelle noter i én yndefuld duft.