Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Rudolph Care Golden Kiss Body Oil

Rudolph Care Golden Kiss Body Oil

DKK395.00 DKK296.25

Kategori: Tag:

Golden Kiss Body Oil er en luksuriøs kropsolie, som fugter, nærer og får din hud til at stråle. Beriget med naturligt guldglimmer får den huden til at funkle diskret og elegant. Kan bruges over hele kroppen eller påføres på enkelte kropsdele for at fremhæve arme, ben, bryst, skuldre og kraveben. Kan også bruges som en naturlig highlighter i din makeuprutine.

Effekt

Golden Kiss Oil er lig med funklende glød og silkeblød hud. Produktet udgør en luksuriøs cocktail af fem koldpressede olier fra oliven, jojoba, sød mandel, acai og en sammensat vegetabilsk olie. I synergi med hinanden arbejder olierne for at gøre din hud smidig og stærk med antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det naturlige glitter, mica, er ingrediensen, der får din hud til at funkle. Mica er et 100% nedbrydeligt mineral, som hverken skader dig eller dine omgivelser – men blot bringer glød og glitter til din skønhedshylde og din hud.

Duft

Olien dufter friskt af de ingredienser, den er fremstillet af, i samspil med Rudolph Cares naturlige signaturduft.

Konsistens

Blød og let. Absorberes hurtigt uden at fedte eller udtørre huden.

Certificeringer

Golden Kiss Body Oil bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus. Derudover er produktet mærket med Vegan Trademark.