Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Rudolph Care Moisture Delight 50ml

Rudolph Care Moisture Delight 50ml

DKK395.00 DKK296.25

Kategori: Tag:

Moisture Delight er en let dag- og natcreme, som tanker huden op på næring og fugt. Den effektive cocktail af naturlige ingredienser genopbygger også hudens elasticitet og styrker dens forsvar.

Effekt

Moisture Delight er fyldt med naturlige ekstrakter og olier. Agurkeekstrakt beroliger og fugter huden sammen med hybenekstrakt, som også beskytter og nærer huden med A, C, D og E-vitamin og essentielle fedtsyrer. Hyldeblomstekstrakt modvirker rødme og reducerer hudinflammation, mens ingefærekstrakt beskytter huden mod frie radikaler. Olierne fra chia og argan genopretter hudens naturlige elasticitet og efterlader den silkeblød. Moisture Delight hører til vores Delight-serie, hvor man også finder Mist Delight og Facial Oil Delight. Tilsammen danner de en nærende, luftlet og særligt fugtgivende ansigtsrutine.

Duft

Moisture Delight dufter friskt af de ingredienser, den er fremstillet af. Og naturligvis af Rudolph Cares naturlige signaturduft.

Konsistens

Let og rig på fugt. Absorberes hurtigt.

Certificeringer

Moisture Delight bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus.