Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Rudolph Care Mommy & Me 145 ml

Rudolph Care Mommy & Me 145 ml

DKK395.00 DKK296.25

Kategori: Tag:

Mommy & Me er en beskyttende SOS-balm til både mor og baby. Den rige og milde balm kommer huden til undsætning, hvad enten det er overanstrengt og tør hud, en rød babynumse eller følsomme børnekinder. Mommy & Me er alt det bedste fra en plejende body lotion og en blødgørende babyolie og er et produkt med mange egenskaber. Balmen er ikke tilsat parfume for at være ekstra skånsom for mor og baby.

Effekt

Mommy & Me skaber en beskyttende barriere og virker plejende på følsom babyhud, arp og eksem. Den afhjælper ømme brystvorter, forebygger strækmærker og plejer maveskind, som er på overarbejde. Balmen er rig på naturlige og nærende olier fra kokos, vandmelonkerner og acai, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig. Koldpresset sheasmør virker både lindrende og beroligende på rød, irriteret hud. Bivoks gør balmen nem og lækker at påføre og virker som fugtbarriere i bleområdet.

Duft

Produktet er 100 % fri for parfume, og dufter derfor mildt og naturligt af de ingredienser, det er fremstillet af.

Konsistens

Bivoks giver balmen en fyldig, rig og blød konsistens med en smøragtig tekstur, som smelter ind i huden i mødet med kropstemperaturen.

Certificeringer

Mommy & Me er det første Rudolph Care produkt, der bærer 4 certificeringer; Svanemærket, AllergyCertified, COSMOS og Asthma Allergy Nordic.