Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Velkommen til vores univers af særligt udvalgte brands

Rudolph Care Signature Notes Huile de Parfum Purse Edition

Rudolph Care Signature Notes Huile de Parfum Purse Edition

DKK245.00 DKK183.75


Signature Notes Huile de Parfum er duften af Rudolph Care. En rig olieparfume med en feminin, sofistikeret og underspillet duft. Lette, flygtige molekyler åbner duften med sprøde, grønne topnoter. Bløde, beroligende og let pudrede hjertenoter af bomuld og iris akkommoderer duften, som afrundes af dybe, varme bundnoter af vanilje. Signature Notes Huile de Parfum er en 100% naturlig parfume og er fri for de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer.

Effekt

Signature Notes Huile de Parfum er en eksklusiv parfumeolie sammensat af økologiske olier fra sød mandel, havtorn og acai, et strejf af E-vitamin og den naturlige parfume. Olien balancerer sprudlende, friske, grønne noter og varm sensualitet i én yndefuld duft. Når parfumen fordeles på kroppen, hvor pulsen slår og huden er varmest, vil den blive en del af dig og smelte sammen med din egen kropsduft. Signature Notes stjæler ikke showet, men fornemmes diskret og naturligt på kroppen.

Duft

Duften af Rudolph Care. Feminin, sofistikeret og underspillet.

Konsistens

Signature Notes Huile de Parfum er en rig og delikat olie, som masseres ind i huden, hvorfra den vil udvikle sig og smelte sammen med din egen naturlige duft.

Certificeringer

Signature Notes bærer både Svanemærket og den økologiske certificering COSMOS – som den første parfume i verden. Dertil er parfumen også skabt helt uden de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer, som EU anbefaler, at man går udenom. Parfumen bærer også Vegan Trademark.